Treinrevisiewerkplaats te Rotterdam

De Treinrevisiewerkplaats te Rotterdam is een bedrijfshal met zes train-stands (met doorlopende put) voor locomotieven. Daarnaast zijn enkele kantoor- en nevenruimtes aanwezig. Eén opstelplaats is uitgevoerd als test locatie (draaiende locomotief motoren). De focus van het ontwerp lag op een heldere en flexibele structuur en een goed werkklimaat (temperaturen, tocht en verlichting), zowel in de hal als in de putten.

Deze treinrevisiewerkplaats ligt aan de Blindeweg, pal naast de Betuweroute en per spoor bereikbaar vanuit de Maasvlakte en vanuit Kijfhoek. De werkplaats is specifiek bestemd voor onderhoud aan goederenlocomotieven.

Boersema Installatie Adviseurs BV was verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van de gebouw gebonden technische installaties in een intensief ontwerptraject waarbij overleg met opdrachtgever en gebruikers centraal stond. Tijdens de uitvoering  van de Treinrevisiewerkplaats te Rotterdam verzorgden wij de bewaking van de geleverde kwaliteit door controle van het tekenwerk en montage-inspecties.

 

Nedtrain Rotterdam
Nedtrain Rotterdam

Contact

Boersema Installatie Adviseurs BV
Hogeweg 229c3816 BS Amersfoort

+31 33 455 37 37post@bia.nl

 

Nedtrain Rotterdam