Werken bij Boersema

Wij zijn Boersema

Als Boersema Installatie Adviseurs adviseren en ontwerpen wij installatietechnische voorzieningen. Het doel is om leef- en werkomgevingen te creëren die gezond, duurzaam én comfortabel zijn. Om dit doel te bereiken, hebben we een proactieve houding om zo bij te dragen aan een goed ontwerp als stevige basis, passend bij de desbetreffende gebouwfunctie. We zijn sterk in het maken van analyses en het leveren van doelgerichte oplossingen. Integraal ontwerpen is hierbij onze stijl.

Naast het adviseren en ontwerpen van installatietechnische voorzieningen, adviseren we ook in de gebruiksfase. Hiermee krijgen en/of houden onze opdrachtgevers (gebouweigenaren/beheerders) grip op de exploitatiekosten, kwaliteit en prestaties van de installaties.

We werken aan alle facetten van verduurzaming en onze ervaring ligt bij zowel nieuwbouw als renovaties. Bij Boersema Installatie Adviseurs is er ruimte voor onderzoek en nieuwe ideeën. We proberen onszelf, onze collega’s en opdrachtgevers, te blijven uitdagen om na te denken over ambitieuze duurzame oplossingen. Dit doen we zonder de haalbaarheid en kosten uit het oog te verliezen.

Kernwaarden

 • Ambitie: grensverleggend. Wij zijn ingenieurs. Wij treden waar nodig buiten gangbare wegen en oplossingen.
 • Visie: toekomstgericht. We stoppen niet bij de techniek, wij zijn een betrokken partner.
 • Team: betrokken. Wij begrijpen wat de opdrachtgever vraagt, wat de architect bedoelt en verdiepen ons in medeontwerpers.
 • Werkwijze: doelgericht. Technische installaties zijn geen doel op zich. Wij focussen ons op het gebruik van het gebouw.
 • Ontwerp: oog voor detail. Een goedwerkende installatie vereist namelijk oog voor detail.

Deze kernwaarden zorgen ervoor dat we trots zijn op wat we doen!

Werken bij Boersema

Ons team bestaat uit 15 collega’s. Kwaliteit leveren staat voorop, dat is teamwerk. We bieden een fijne en motiverende werksfeer met expertise en gezelligheid. Heb jij een vraag? Of wil jij ergens meer over weten? Je collega’s staan altijd voor je klaar. De kracht van onze werkzaamheden schuilt in het benutten van elkaars expertises. Zowel in de samenwerking bij projecten, in een brainstorm of met een goed advies “over de kast” op de werkvloer. Ook organiseren we meerdere keren per jaar een teamactiviteit, waaronder projectbezoeken.

Boersema Installatie Adviseurs is gevestigd in Amersfoort. Je vindt ons kantoorpand op het bedrijventerrein De Wieken, centraal gelegen aan de A1 en de A28. Met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar (buslijn 102). 

Ons kantoorpand is een modern en duurzaam pand met een fantastisch uitzicht op natuurgebied Bloeidaal. Duurzaamheid is belangrijk in onze projecten. Maar ook ons eigen pand gaat ver in duurzaamheid, flexibiliteit en circulariteit. Meer weten? Kijk bij Circulair op deze website. 

Dit bieden we je

 

 • Goed salaris
 • Deeltijd en thuiswerken mogelijk
 • Flexibele werktijden
 • Fijne werkplekken in een ruim kantoor, voorzien van zit-sta bureaus

 

 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Mooi uitzicht op natuurgebied Bloeidaal
 • Gezamenlijke lunch met je collega’s
 • Teamactiviteiten, waaronder projectbezoeken

Wat houdt ons werk in

Wij adviseren onze opdrachtgevers bij nieuwbouw of verduurzaming van een bestaand gebouw vanaf het initiatief (het plan) tot en met de oplevering (het eindresultaat). Maar daar houdt ons werk niet op. Ook in de gebruiksfase adviseren wij onze opdrachtgevers zodat er grip ontstaat op de goede werking van de installaties, het onderhoud en de exploitatiekosten.

Sfeerimpressie

Het sollicitatieproces

1. Je solliciteert

Heb je de perfecte vacature gevonden? Solliciteer direct! Staat jouw vacature er niet bij? Dan zijn wij benieuwd naar wat jij zoekt en ons te bieden hebt. Stuur jouw CV en motivatie naar loopbaan@bia.nl.

2. Eerste gesprek

Zijn we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste gesprek op kantoor. Hierin bespreken we wie jij bent, wat jouw ambities zijn en natuurlijk het werken bij Boersema.

3. Meeloopdag

Klikt het goed? Dan plannen we een meeloopdag in.
Zo ontdek je hoe we werken bij Boersema, de sfeer en maak je alvast kennis met je potentiële collega’s.

4. Eindgesprek

Aan het eind van de dag nemen we de dag door. Zie jij jezelf hier al werken en zijn we beide enthousiast? Dan maken we het officieel.
Welkom bij Boersema!

Vacatures

Waar ben je naar op zoek? Check onderstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet bij, maar heb je wel interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar loopbaan@bia.nl.