Kernwaarden

Ambitie: grensverleggend

We zijn ingenieurs. We treden waar nodig buiten gangbare wegen en oplossingen. Wij rusten niet voor we een optimaal ontwerp voor ogen hebben. Onze afdeling ontwikkeling werkt continue aan nieuwe technieken en oplossingen.

Visie: toekomstgericht

Gebouwen staan er voor vele jaren maar worden ook weer weggehaald. De bouwmaterialen en -methoden dienen voor bouw én sloop geschikt te zijn. Met grondstoffen en fossiele brandstoffen moet doordacht worden omgegaan. Wij zijn onderdeel van een samenleving.

Team: betrokken

De collega’s van Boersema Installatie Adviseurs zijn betrokken op elkaar. Van daaruit kunnen we ook echt betrokken zijn bij ons werk en onze opdrachtgevers. U mag van ons verwachten dat wij grip hebben op wat de opdrachtgever vraagt, weten wat de architect bedoelt en met de medeontwerpers integraal de beste oplossing vinden. Wij nemen onze deadlines serieus.

Werkwijze: doelgericht

Het doel van ons werk ligt verder dan de installaties, namelijk in het gebruik van het gebouw. Wij verschuilen ons niet achter vraagstellingen, maar proberen het beoogde gebruik van het gebouw helder te krijgen en van daaruit de vraagstelling met de opdrachtgever te toetsen. We weten dat elk project zijn bouwbudget heeft. Wij houden dat scherp in het oog en bespreken consequenties en alternatieven: wij ontwerpen kosten gestuurd.

Ontwerp: oog voor detail

Technische voorzieningen horen een geheel te zijn met het gebouw waarin ze worden opgenomen. Vormgeving van installaties is een vak. We streven samen met de architect naar een eenduidig gebouw. Oog voor detail is daarbij onmisbaar. Ook technische details die je niet ziet moeten goed zijn. Het rendement en het klachtenvrij functioneren van technische middelen zit vaak in de aandacht voor de details. Ook in de uitvoering van projecten moeten de details bewaakt worden.

Uw ontwerpopgave zullen we invullen vanuit bovengenoemde kernwaarden. Graag bespreken we met u de ins-en-outs van uw vraag en onze aanpak.
Bel of mail ons voor een afspraak.

Contact

Boersema Installatie Adviseurs BV
Hogeweg 229c3816 BS Amersfoort

+31 33 455 37 37post@bia.nl