Sociaal Cultureel Centrum te Twello

Kenmerken

Het doel van de gemeente was een gebouw te ontwikkelen met ruimten geschikt voor verschillende functies en gebruikers, ofwel een gebouw met zeer multifunctionele ruimten. In het gebouw, bestaande uit twee bouwlagen met een vide en een kelder, zijn een theaterzaal, kleedruimten, les-, muziek- en vaklokalen, een jongeren opvang en kantoorruimten ondergebracht.

Het multifunctionele gebouw heeft specifieke gebruikers- en gebouwinstallaties. De verschillende gebruikers kunnen het binnenklimaat individueel en per ruimte regelen.
De les- en muzieklokalen zijn opgebouwd middels een ‘doos in doos’ constructie om geluidoverlast voor de andere gebruikers te beperken.

Opdrachtgever:

Gemeente Voorst

Architect
Cita Architecten BNA

Contact

Boersema Installatie Adviseurs BV
Modemweg 26
3821 BS Amersfoort
+31 33 455 37 37post@bia.nl